Radio + Bujar Rai

 

 

    Bujar Raçi  - Teknik

 email: bujar@radioplus.fm

 

Bujar Raçi i punësuar në Radio Plus si Teknik që nga viti 2005. Asiston në emisione të ndryshme dhe gjithashtu në mbarëvajtjen e transmetimit të Radio Plusit.

 

 

I angazhuar në skemën programore, te pjesa e marketingut ku kujdeset për transmetimin e spoteve publicitare dhe programimin e tyre ne playlist, gjithashtu është i angazhuar në sigurimin dhe përgaditjen e informacioneve sportive të cilat publikohen në faqen e internetit të Radio Plusit. Bujari është edhe realizues i emisionit Vetëm Shqip që transmetohet në Radio Plus çdo të Diel, duke filluar nga ora 13:00 deri në orën 15:00. Muzika e preferuar Love Songs, Rock, R&B, Dance & House etj.

 

 

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009