Radio + Ketjak Radio Show

Dy muzicientët Tolis dhe Dimitris apo më shumë të njohur ne skenën muzikore si Ketjak, vijnë për
herë ...të parë dhe ekskluzivisht vetëm ne Radio Plus me Ketjak radio show, çdo të
premte nga ora 22:00 deri 23:00.
Te njohur nga hitet " A song for
her" " Feel so high" "Close to you" "Tequila in
the sun" " Faraway" dhe hiti aktual "Playground".

Ketjak on dexx,
miks special prej 60 minutash, ekskluzivisht ne Radio Plus.

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009