Radio + Agent Greg - Philosophy Of Dance


      
           DJ dhe remikseri i njohur Agent Greg vjen me shoun e tij Philosophy of Dance, per here te pare dhe ekskluzivisht vetem ne Radio Plus. I njohur nga hitet Body & Soul, Symphony of love, etj, si dhe remiksat e kengeve Madonna-Secret (agent greg mix), David Vendetta - I'm your goddess (Agent greg mix), si dhe remiksi i fun...dit Tanita Tikaram -Twist in my sobriety(Agent Greg, Dino & Quentin Harris mix). Agent greg - Philosophy of dance vjen vetem te degjuesit e Radio Plusit, cdo te shtunen prej ores 22-24, ekskluzivisht ne 102.2 FM dhe www.radioplus.fm

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009