Radio + Syke n Sugastarr - Do the Hip Show

 

 

 

Ne Radio Plus, po ku tjeter?! Per here te pare ne nje radio kosovare, radio show "Do the Hip" nga 2 producentet gjerman Syke'n'Sugastarr, vjen vetem per degjuesit e Radio Plusit cdo te premte nga ora 23 deri ne oren 24.

Edhe nje mundesi tjeter qe ju ofron Radio Plus-i per te degjuar miksin javor te kengeve me te perzgjedhura aktuale nga muzika house.

Syke'n' Sugastarr pas vetes kan nje background te pasur me plot radio hite: "Ticket to ride", "Are you", "Danz", "No lost love" dhe singli aktual"My belief".

Radio Show "Do the Hip" nga Syke'n' Sugastarr, cdo te premte 23-24, ekskluzivisht vetem ne Radio Plus 102.2 FM dhe www.radioplus.fm

www.syke-n-sugarstarr.com

 

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009