Radio + Jamie Lewis Radio Show


Edhe nje befasi tjeter shume speciale ne Radio Plus. Njeri nga emrat me te njohur dhe me te kerkuar ne skenen e muzikes house, Jamie Lewis, vjen me radio shoun e tij, cdo te shtune prej ores 20, ekskluzivisht vetem ne Radio Plus. Cem Berter aka Jamie Lewis, njihet nga shume hite qe ka realizuar deri me tani: "Be thankf...ul", "Impress me", "So sexy", "Mo'butter", "It's in your face" dhe hiti i fundit "Give", te gjitha keto, hite shume te transmetuara ne Radio Plus nder vite. Ne vitin 1997 Jamie Lewis themeloi shtepine e tij diskografike Purple Music, e njohur sot si kompania me impresive diskografike e muzikes house ne te gjithe boten me artiste, producente, dhe remiksera si Bob Sinclar, KOT, Sandy Rivera, Dimitri from Paris, BrianTappert, DJ Pippi, Cerrone, Michelle Weeks, Lisa Millett, Michael Watford, Andrea Love, Jocelyn Brown, Alfred Azzetto, Luca Cassani, Panevino,
Kemal etj. Jamie Lewis Radio Show, cdo te shtune prej ores 20, vetem ne stacionin e befasive me te mira muzikore, Radio Plus 102.2 FM dhe www.radioplus.fm

 

www.jamielewis.ch

www.purplemusic.ch

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009