Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Me Rave Travel çdo herë e më afër ngjarjes tënde të preferuar, tash edhe me rezervime online të biletave

Të Tjera  |  17.10.2019 Ora 11:44   
Rave Travel tashmë është i njohur për dashamirët e muzikës, festivaleve dhe organizimeve të ndryshme.

Por për të gjithë ata që akoma nuk janë familjarizuar me Rave Travel në pika të shkurta do të u’a bëjmë një prezantim.

Agjensia Rave Travel synon që për të gjithë qytetarët tanë të ofrojë qasje të lehtë në eventet e tyre të preferuara. Me Rave Travel ju mund të  shijoni një udhëtim të paharrueshëm dhe të fitoni kujtimet më të mira.

Rave Travel gjendet në Kosovë, por punon ngushtë me organizatorë të ngjarjeve lokale, rajonale dhe ndërkombëtarë, për ta bërë sa më të lehtë qasjen e qytetarëve me ngjarjen e tyre të preferuar, duke ju ofruar bileta, dhe udhëtime, por edhe pako ku përfshihet çdo gjë që mund të ju duhet për një udhëtim të mirë.

Rave Travel është çdo herë në hap me kohën për të plotësuar çdo nevojë të çdo qytetari të vendit, duke ardhur akoma më pranë nesh me lansimin e faqes së tyre zyrtare online www.rave-travel.com.Faqja e Rave Travel është tejet e lehtë për tu përdorur dhe ka një dizajn unik.

Ju mund të zgjedhni gjuhën në shqip ose në anglisht, në faqen kryesore ku shfaqen ngjarjet me të gjitha të dhënat e nevojshme deri tek blerja e biletës online, gjë që është qëllimi kryesore i faqes.

Po ashtu në faqe keni edhe informatat rreth Rave Travel si dhe galerinë ku shfaqen fotot nga ngjarjet të ndryshme.

Për të qenë afër ngjarjes së preferuar dhe për më shumë informata për ngjarje të ndryshme vizitoni www.rave-travel.com.
 

Komentet

Marketing

Tjera në Të Tjera

Marketing