Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Lista e plotë e ndeshjeve për sezonin 2020-21 në Serie A

Sport  |  02.09.2020 Ora 15:04   
Lista e plotë e ndeshjeve për sezonin 2020-21 në Serie A është hartuar sot, duke filluar me Lazio-Atalanta, Juventus-Sampdoria, Parma-Napoli dhe Verona-Roma.

Sezoni fillon më 19-20 Shtator dhe raundi i fundit do të zhvillohet më 23 maj 2021.

Do të ketë gjashtë raunde të mesjavës më 16 dhjetor, 23 dhjetor, 6 janar, 2 shkurt, 21 prill dhe 12 maj.

Pushimet për ndeshjet ndërkombëtare janë në fundjavat e 11 tetorit, 15 nëntorit dhe 28 marsit.

Për shkak të fillimit të vonshëm, nuk do të ketë pushim të zgjatur të Krishtëlindjes, kështu që do të ketë një pushim nga 24 Dhjetori deri më 2 Janar./radioplus
 
Java 1

20/09/2020
Benevento-Inter
Fiorentina-Torino
Genova-Crotone
Juventus-Sampdoria
Lazio-Atalanta
Milano-Bolonja
Parma-Napoli
Sassuolo-Cagliari
Udineze-Spezia
Verona-Romë

Java 2

27/09/2020
Bolonja-Parma
Cagliari-Lazio
Crotone-Milano
Inter-Fiorentina
Napoli-Genova
Roma-Juventus
Sampdoria-Benevento
Spezia-Sassuolo
Torino-Atalanta
Verona-Udineze

Java 3

04/10/2020
Atalanta-Cagliari
Benevento-Bolonja
Fiorentina-Sampdoria
Genova-Torino
Juventus-Napoli
Lazio-Inter
Milan-Spezia
Parma-Verona
Sassuolo-Crotone
Udineze-Romë

Java 4

18/10/2020
Bolonja-Sassuolo
Crotone-Juventus
Inter - Milan
Napoli-Atalanta
Romë-Benevento
Sampdoria-Lazio
Spice-Fiorentina
Torino-Cagliari
Udineze-Parma
Verona-Genova

Java 5

25/10/2020
Atalanta-Sampdoria
Benevento-Napoli
Cagliari-Crotone
Fiorentina-Udinese
Genova-Inter
Juventus-Verona
Lazio-Bolonja
Milano-Romë
Parma-Spezia
Sassuolo-Torino

Java 6

01/11/2020
Bolonja-Cagliari
Crotone-Atalanta
Inter-Parma
Napoli-Sassuolo
Roma-Fiorentina
Sampdoria-Genova
Spezia-Juventus
Torino-Lazio
Udineze-Milano
Verona-Benevento

Java 7

08/11/2020
Atalanta-Inter
Benevento-Spezia
Bolonja-Napoli
Cagliari-Sampdoria
Genova-Romë
Lazio-Juventus
Milano-Verona
Parma-Fiorentina
Sassuolo-Udinese
Torino-Crotone

Java 8

22/11/2020
Crotone-Lazio
Fiorentina-Benevento
Ndër-Torino
Juventus-Cagliari
Napoli-Milano
Romë-Parma
Sampdoria-Bolonja
Spezia-Atalanta
Udineze-Genova
Verona-Sassuolo

Java 9

29/11/2020
Atalanta-Verona
Benevento-Juventus
Bolonja-Crotone
Cagliari-Spezia
Genova-Parma
Lazio-Udineze
AC Milan-Fiorentina
Napoli-Romë
Sassuolo v Inter
Torino-Sampdoria

Java 11

13/12/2020
Atalanta-Fiorentina
Bolonjë-Romë
Cagliari v Inter
Crotone-Spezia
Genova-Juventus
Lazio-Verona
Milano-Parma
Napoli-Sampdoria
Sassuolo-Benevento
Torino-Udineze

Java 12

16/12/2020
Benevento-Lazio
Fiorentina-Sassuolo
Genova-Milano
Inter-Napoli
Juventus-Atalanta
Parma-Cagliari
Romë-Torino
Spezia-Bolonja
Udineze-Crotone
Verona-Sampdoria

Java 13

20/12/2020
Atalanta-Romë
Benevento-Genova
Cagliari-Udinese
Fiorentina-Verona
Inter-Spezia
Lazio-Napoli
Parma-Juventus
Sampdoria-Crotone
Sassuolo v AC Milan
Torino-Bolonjë

Java e 14

23/12/2020
Bolonja-Atalanta
Crotone-Parma
Juventus-Fiorentina
AC Milan-Lazio
Napoli-Torino
Romë-Cagliari
Sampdoria-Sassuolo
Spezia-Genova
Udineze-Benevento
Verona-Inter

Java 15

03/01/2021
Atalanta-Sassuolo
Benevento-Milano
Cagliari-Napoli
Fiorentina-Bolonja
Genova-Lazio
Ndër-krotone
Juventus-Udinese
Parma-Torino
Roma-Sampdoria
Spezia-Verona

Java 16

06/01/2021
Atalanta-Parma
Bolonja-Udineze
Cagliari-Benevento
Crotone-Romë
Lazio-Fiorentina
Milan-Juventus
Napoli-Spezia
Sampdoria-Inter
Sassuolo-Genova
Torino-Verona

Java 17

10/01/2021
Benevento-Atalanta
Fiorentina-Cagliari
Genova-Bolonja
Juventus-Sassuolo
Milano-Torino
Parma-Lazio
Romë-Inter
Spezia-Sampdoria
Udineze-Napoli
Verona-Crotone

Java 18

17/01/2021
Atalanta-Genova
Bolonja-Verona
Cagliari v AC Milan
Crotone-Benevento
Inter-Juventus
Lazio-Romë
Napoli-Fiorentina
Sampdoria-Udineze
Sassuolo-Parma
Torino-Spezia

Java 19

24/01/2021
Benevento-Torino
Fiorentina-Crotone
Genova-Cagliari
Juventus-Bolonja
Lazio-Sassuolo
Milano-Atalanta
Parma-Sampdoria
Romë-Spezia
Udineze-Inter
Verona-Napoli

Java 20

31/01/2021
Atalanta-Lazio
Bolonja v AC Milan
Cagliari-Sassuolo
Crotone-Genova
Inter-Benevento
Napoli-Parma
Romë-Verona
Sampdoria-Juventus
Spezia-Udineze
Torino-Fiorentina

Java 21

07/02/2021
Atalanta-Torino
Benevento-Sampdoria
Fiorentina-Inter
Genova-Napoli
Juventus-Romë
Lazio-Cagliari
AC Milan-Crotone
Parma-Bolonja
Sassuolo-Spezia
Udineze-Verona

Java 22

02/14/2021
Bolonja-Benevento
Cagliari-Atalanta
Crotone-Sassuolo
Inter-Lazio
Napoli-Juventus
Romë-Udineze
Sampdoria-Fiorentina
Spezia-Milano
Torino-Genova
Verona-Parma

Java e 23

02/21/2021
Atalanta-Napoli
Benevento-Roma
Cagliari-Torino
Fiorentina-Spezia
Genova-Verona
Juventus-Crotone
Lazio-Sampdoria
Milan-Inter
Parma-Udineze
Sassuolo-Bolonja

Java 24

02/28/2021
Bolonja-Lazio
Crotone-Cagliari
Inter-Genova
Napoli-Benevento
Romë-Milano
Sampdoria-Atalanta
Spezia-Parma
Torino-Sassuolo
Udineze-Fiorentina
Verona-Juventus

Java 25

03/03/2021
Atalanta-Crotone
Benevento-Verona
Cagliari-Bolonja
Fiorentina-Romë
Genova-Sampdoria
Juventus-Spezia
Lazio-Torino
AC Milan-Udinese
Parma v Inter
Sassuolo-Napoli

Java 26

07/03/2021
Crotone-Torino
Fiorentina-Parma
Inter-Atalanta
Juventus-Lazio
Napoli-Bolonja
Romë-Genova
Sampdoria-Cagliari
Spezia-Benevento
Udineze-Sassuolo
Verona-Milano

Java 27

14/03/2021
Atalanta-Spezia
Bolonja-Sampdoria
Benevento-Fiorentina
Cagliari-Juventus
Genova-Udineze
Lazio-Crotone
Milano-Napoli
Parma-Romë
Sassuolo-Verona
Torino-Inter

Java 28

02/21/2021
Crotone-Bolonja
Fiorentina-Milano
Inter-Sassuolo
Juventus-Benevento
Parma-Genova
Romë-Napoli
Sampdoria-Torino

Java 26

07/03/2021
Crotone-Torino
Fiorentina-Parma
Inter-Atalanta
Juventus-Lazio
Napoli-Bolonja
Romë-Xhenova
Sampdoria-Cagliari
Spezia-Benevento
Udineze-Sassuolo
Verona-Milano

Java 27

14/03/2021
Atalanta-Spezia
Bolonja-Sampdoria
Benevento-Fiorentina
Cagliari-Juventus
Genova-Udineze
Lazio-Crotone
Milano-Napoli
Parma-Romë
Sassuolo-Verona
Torino-Inter

Java 28

02/21/2021
Crotone-Bolonja
Fiorentina-Milano
Inter-Sassuolo
Juventus-Benevento
Parma-Genova
Romë-Napoli
Sampdoria-Torino
Spezia-Cagliari
Udineze-Lazio
Verona-Atalanta

Java 29

04/04/2021
Atalanta-Udineze
Benevento-Parma
Bolonja v Inter
Cagliari-Verona
Genova-Fiorentina
Lazio-Spezia
Milano-Sampdoria
Napoli-Crotone
Sassuolo-Romë
Torino-Juventus

Java 30

11/04/2021
Benevento-Sassuolo
Fiorentina-Atalanta
Inter-Cagliari
Juventus-Genoa
Parma v AC Milan
Romë-Bolonjë
Sampdoria-Napoli
Erëz-Crotone
Udineze-Torino
Verona-Lazio

Java 31

18/04/2021
Atalanta-Juventus
Bolonja-Spezia
Cagliari-Parma
Crotone-Udineze
Lazio-Benevento
Milano-Genova
Napoli-Inter
Sampdoria-Verona
Sassuolo-Fiorentina
Torino-Romë

Java 32

21/04/2021
Bolonja-Torino
Crotone-Sampdoria
Genova-Benevento
Juventus-Parma
AC Milan-Sassuolo
Napoli-Lazio
Roma-Atalanta
Spezia-Inter
Udineze-Cagliari
Verona-Fiorentina

Java 33

25/04/2021
Atalanta-Bolonja
Benevento-Udineze
Cagliari-Romë
Fiorentina-Juventus
Genova-Spezia
Inter-Verona
Lazio v AC Milan
Parma-Crotone
Sassuolo-Sampdoria
Torino-Napoli

Java 34

02/05/2021
Bolonja-Fiorentina
Crotone-Inter
Lazio-Genova
Milan-Benevento
Napoli-Cagliari
Sampdoria-Romë
Sassuolo-Atalanta
Torino-Parma
Udineze-Juventus
Verona-Spezia

Java 35

09/05/2021
Benevento-Cagliari
Fiorentina-Lazio
Genova-Sassuolo
Inter-Sampdoria
Juventus-Milano
Parma-Atalanta
Romë-Crotone
Spezia-Napoli
Udineze-Bolonja
Verona-Torino

Java 36

12/05/2021
Atalanta-Benevento
Bolonja-Genova
Cagliari-Fiorentina
Crotone-Verona
Inter-Romë
Lazio-Parma
Napoli-Udineze
Sampdoria-Spezia
Sassuolo-Juventus
Torino-Milano

Java 37

16/05/2021
Benevento-Crotone
Fiorentina-Napoli
Genova-Atalanta
Juventus-Inter
Milan-Cagliari
Parma-Sassuolo
Romë-Lazio
Spezia-Torino
Udineze-Sampdoria
Verona-Bolonja

Java 38

23/05/2021
Atalanta-Milano
Bolonja-Juventus
Cagliari-Genova
Crotone-Fiorentina
Inter-Udineze
Napoli-Verona
Sampdoria-Parma
Sassuolo-Lazio
Spezia-Romë
Torino-Benevento
 
 
 
 
 
 

 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Sport

Marketing