Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Mbretëresha në kërkim të një shërbëtoreje, do të paguhet 7,97 £ për orë

Të Tjera  |  25.05.2022 Ora 13:27   
Shtëpia Mbretërore është në kërkim të një asistenti të ri të shtëpisë për të ndihmuar në mirëmbajtjen e rezidencave mbretërore.
Punonjësi i ri do të punojë 40 orë në javë, qoftë në Pallatin Buckingham ose në Kështjellën Windsor.

Do të fitojnë 7,97 £ në orë, që është për 1,93 £ më pak se paga e jetesës në Mbretërinë e Bashkuar , por për të do të sigurohet akomodimi dhe ushqimi për të jetuar.

Në paketë është një skemë pensioni e kontributit të punëdhënësit 15% ‘plus përfitime’, dhe 33 ditë pushimi, duke përfshirë edhe festat.

“Kjo është një rrugë karriere me mikpritje që do të zhvillojë aftësitë dhe ekspertizën tuaj të mirëmbajtjes së shtëpisë”, thuhet në shpallje.

'Duke u bashkuar me ekipin tonë profesional, ju do të mirëmbani, pastroni dhe kujdeseni për një gamë të gjerë të brendshme dhe artikujsh, duke u siguruar që ato të paraqiten në mënyrën më të mirë të tyre.

‘Duke mësuar nga kolegët tuaj, do të fitoni aftësitë profesionale të specializuara të nevojshme, duke synuar gjithmonë standardet më të larta. Dhe do të mirëpresësh dhe do të kujdesesh për të ftuarit gjithashtu në funksione dhe evente.'

Kandidati ideal do të ishte mire të kishte përvojë të mëparshme në mirëmbajtje të shtëpisë, megjithëse nuk është thelbësore.
Shefat janë 'më të interesuar në qasjen tuaj proaktive dhe aftësinë për të trajtuar sfida të reja'.

Personi i duhur për punën duhet ti kushtojë vëmendje detajeve, të krenohet me punën e tij dhe të synojë standardet më të larta.
Gjëja që e bën karrierën me Royal Household 'shumë ndryshe' është 'dhënia e një shërbimi të jashtëzakonshëm në një mjedis të jashtëzakonshëm', thuhet në shpalljen e punës.

Ai vazhdon: “Do të kënaqeni duke punuar si pjesë e një ekipi dhe jeni të lumtur të përfshiheni në një sërë detyrash për të mbështetur të tjerët.

“I organizuar mirë dhe me aftësi të mira të menaxhimit të kohës, ju mund të përmbushni afatet dhe të punoni me efikasitet për të kryer punët. Mbi të gjitha, do të jeni të etur për të mësuar aftësi të reja dhe për të zhvilluar një karrierë mikpritjeje.'
 
Kandidatët kanë afat për të aplikuar deri më 19 qershor, ndërsa intervistat do të zhvillohen në korrik.
 
Kjo shpallje vjen ndërsa vendi përgatitet të festojë monarkin e vetëm britanik që kaloi 70 vjet në fron.
 
Gëzimet gjatë fundjavës katër-ditore në qershor përfshijnë një koncert të madh me këngëtaren kryesore  Diana Ross, një paradë ditëlindjeje dhe një drekë të madhe jubilare.
 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing