Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Shfaqja që i rezistoi kohës, “Sikur kjo të ishte shfaqje” do të rishfaqet në Teatrin “ODA”

Klima  |  14.03.2023 Ora 8:13   

Teksti në fjalë trajton një këndvështrim më të veçantë mbi jetën në përgjithësi. Ngjarja tregohet deri në pikën a absurdit duke treguar mbi vet faktin e jetës, se si ajo vazhdon dhe se si shpeshherë ngjarjet e ndryshme nuk janë asgjë më tepër se një fakt banal në skemën e madhe që është vet jeta.

Sa jemi ne si qenie njerëzore të vetdijshëm për rrethanat në të cilat gjindemi duke qenë se shpeshherë nuk e çmojmë faktin se si ngjarjet rreth nesh na formësojnë duke na ndryshuar për jetë. Kjo qasje do të mundësojë kuptim më të mirë dhe pranim të së vërtetës të personit tjetër.

Dhe kjo është shfaqja “Sikur kjo të ishte shfaqje” që po i reziston kohës dhe që është realizuar me tekst të Almir Imshirevic e regji të Agon Myftarit.

Adrian Morina, Rebeka Qena, Armend Smajli dhe Besnik Krapi janë pjesë e aktorëve të kësaj shfaqje që do të prezantohet më

14 mars në Teatrin ODA, e që vjen në bashkëpunim me Teatrin La Rremë dhe Teatrin ODA

Komentet

Marketing

 

Tjera në Klima

Marketing