Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Aplikacioni i Edward Snowden monitoron rrethinën tuaj për siguri

Teknologji  |  22.01.2018 Ora 12:49   
Edward Snowden
Edward Snowden

Edward Snowden, së bashku me inxhinierin e sigurimit Micah Lee, kanë lëshuar një aplikacion në Android në partneritet me The Guardian Project. Ky aplikacion është menduar për qytetarët të cilët vetë ose pasuritë e tyre janë në rrezik dhe do të donin të monitoronin mjedisin e tyre për t’i paralajmëruar ata për ndonjë ndërhyrës.

Haven, aplikacioni përdor sensorët në pajisjen tënde Android për të ndjekur metrika të ndryshme. Ai përdor akselerometrin për të ndjekur lëvizjen e pajisjes dhe vibracionet përreth, kamerën për të ndjekur lëvizjet e objekteve në pamje, mikrofona për të ndjekur zhurmat në mjedis, ndriçuesit e ambientit të dritës për të ndjekur ndryshimet në dritat dhe fuqinë për të kontrolluar nëse telefoni ishte i shkyçur nuk ka energji.

Komentet

Marketing

Tjera në Teknologji

Marketing