Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

4.5 milionë euro shtesë për Stadiumin e Prishtinës

Sport  |  23.02.2018 Ora 8:56   
Punimeve në Stadiumin e Prishtinës nuk po u vije fundi. Aty tash kanë dalë edhe disa ndërhyrje të paparapara dhe që po i kushtojnë shtetit miliona euro.

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka dhënë një tender në vlere të hiç më pak se 4 milionë e 471 mijë eurove për t’i përfunduar disa punë që nuk janë paraparë më herët.

“Punët e pa parapara me projektin kryesor si dhe me kontratën për Renovimin e Stadiumit të Qytetit në Prishtinë, pozicione të Kategorisë së IV-të të Stadiumeve – Rregullorja e UEFA-së të kërkuara domosdoshmërish për tu licencuar nga  UEFA/FIFA”, thuhet në njoftimin për tender të shpallur në KRPP.
Aty është treguar po ashtu se fitues i këtij tenderi është shpallur kompania  “AL TRADE”SH.P.K.
 

Komentet

Marketing

Tjera në Sport

Marketing