Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Konferenca e parë e këtij lloji vjen në Prishtinë

Muzikë  |  05.07.2021 Ora 20:41   

Kompania e mirënjohur Rave me seli në Prishtinë ka paralajmëruar konferencën e parë të muzikës në Kosovë me emrin Prishtina Music Conference, shkurt PMC. Sipas postimeve në rrjete sociale, PMC është “konferencë e muzikës me tema specifike gjithëpërfshirëse ku për synim ka zhvillimin e perspektivës ndryshe të mendimit rreth zhvillimit të muzikës në Kosovë, rajon dhe botë”

Kjo konferencë dy diteshe do mbahet në Kinon Armata, në datat 3 dhe 4 të Dhjetorit 2021. Në postimet e fundit në rrjetin social Instagram thuhet se programi i konferencës do shpaloset së shpejti.

Instagram: https://www.instagram.com/prmusiconference/?fbclid=IwAR1ehBFi9eTgTsnTL-hsDSh68_KQ30NQuNQ4JGwKlK_JV-8uBZqw8-hSd7s

Facebook: https://www.facebook.com/prishtinamusiconference

Komentet

Marketing

 

Tjera në Muzikë

Marketing