Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Thënie e ditës nga Radio Plus - “Mos lejoni që dita e kaluar të marrë nga e sotmja”

Të Tjera  |  24.11.2022 Ora 9:28   
Ndonjëherë ne kapemi aq shumë me atë që ndodhi në të kaluarën, sa nuk mund të kënaqemi sot.

Ky citim na kujton të mos lejojmë që e kaluara të na pengojë në të tashmen. E kaluara nuk mund të ndryshohet dhe duke jetuar në të kaluarën do të na pengojë të shijojmë të ardhmen dhe të tashmen.

Duke lejuar të djeshmen të marrë më shumë nga e sotshmja është një mënyrë e sigurt për t’u siguruar që nuk do të kënaqemi me atë që kemi tani.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing