Radio + Udhzime pr Radio Live

 

Radio Plus ngrit cilësinë e transmetimit në internet
Publikuar mė: 29 Mars 2010

Radio Plus përmes web faqes zyrtare për dëgjuesit e saj ka lansuar një kualitet më të lart të transmetimit online. Për ta dëgjuar Radion me këtë kualitet zëri duhet të instaloni Winamp (Kompjuterët të cilët kanë të instaluar Winamp nuk nevojitet ri-instalim ) dhe gjithashtu mp3 PRO Audio Decoder.

Për të instaluar Winamp - linku:

http://www.winamp.com/media-player/en

Për të instaluar mp3 PRO Audio Decoder - linku:

http://www.mp3prozone.com/assets/mp3PROAudioDecoder.exe

Pasi të instaloni këto produkte duhet të ristartoni Winamp.

Për të dëgjuar kualitetin e ri të zërit duhet të klikoni në linkun Radio live në tabelën e sipërme të faqes.

Dëgjim të këndshëm....

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009