Radio + Dj Professional Radio Show

 

   

 

Edhe një befasi nga Radio Plus. Për herë të parë një radio show nga një Dj lokal.

Cdo t
ë premte nga ora 20, këngët më të reja dhe hitet më të mëdha nga muzika House dhe Dance, të miksuara nga Dj Professional, ekskluzivisht vetëm në Radio Plus 102.2 FM & www.radioplus.fm


 


 

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009