Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Shtatëmbëdhjetë gabimet e pafalshme në filma që ndoshta nuk i keni vërejtur asnjëherë

Film  |  22.01.2018 Ora 12:59   
Gladiator
Gladiator

Dashuruesit e filmit janë shumë të aftë të zgjedhin gabimet dhe mospërputhjet në filmat që ata shikojnë.

Çdo ndryshim i vogël në pamjen e një karakteri ose në pozicionin e një objekti zakonisht vërehet nga një vëzhgues me sy të mprehta sapo të shfaqet në kinema një film i ri.
Megjithatë, ka disa gabime, të cilat janë mjaft delikate për shumë njerëz që të harrojnë. Këtu janë 17 të cilat ndoshta nuk keni parë kurrë më parë, por që bëhen me të vërtetë të pafalshme sapo t’i shihni ato. Ju kurrë nuk do t’i shikoni këta filma në të njëjtën mënyrë përsëri, transmeton Telegrafi.

Nëse e shikoni me kujdes një film, shpesh mund të shihni reflektimin e kamerës në dritaren e veturës. Ky është në fakt një gabim i zakonshëm që shumë drejtorë nuk arrijnë të marrin. Është e dukshme këtu në ‘Twilight’.

Komentet

Marketing

Tjera në Film

Marketing