Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Bëhu me veture të re e paguaj këstin 35% më të ulët!

Auto  |  06.10.2023 Ora 16:25   

Auto Mita ofron një marrëveshje të re financimi për veturën tuaj të re. Klientët mund të bëhen me veturë të re nga brendet Renault, Nissan dhe Dacia me këst kredie 35% më të ulet për 6 vite

Një nga karakteristikat më tërheqëse të kësaj oferte është se klientët mund të lënë deri në 35% të shumës së makinës në fund të këstit pas 6 vitesh. Kjo do të thotë që klientët mund të kenë një pagesë mujore më të ulët deri këstin e fundit të kredisë. 

Norma nominale e interesit për këtë ofertë është 5.99%, dhe norma efektive e interesit është 6.34%. Kësti llogaritet me 20% të shumës së pjesëmarrjes së klientit dhe 35% të pagesës përfundimtare pas 6 vitesh. 

Kjo ofertë është një mundësi e shkëlqyer për klientët që janë në kërkim të një makine të re me pagesë të ulët mujore. Posedimi i një veture të re është më i përballueshëm me këtë marrëveshje ekskluzive financimi nga Auto Mita dhe BKT.

Cilat janë përfitimet nga kjo ofertë? 

Përfitimet janë të shumta nga kjo ofertë ekskluzive financimi nga Auto Mita dhe BKT. 

Disa nga përfitimet përfshijnë: 

-Pagesa të ulëta mujore 

-Opsion për të lënë deri në 35% të shumës së makinës në fund të këstit pas 6 viteve.

-Normat konkurruese të interesit 

-Kushtet fleksibile të financimit 

– Sigurimi Kasko 1 vit gratis! 

Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të udhëtuar në shtëpi me veturën tuaj të re.

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Facebook: Auto Mita 

Nr.tel: 045 500 588 

E-mail: [email protected] 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Auto

Marketing