Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Festivalet kryesore të filmit - përfshirë Berlinin, Kanën, Toronton dhe Venecian - do të bashkojnë forcat për një ngjarje në internet.

Film  |  28.04.2020 Ora 11:37   
Festivalet kryesore të filmit - përfshirë Berlinin, Kanën, Toronton dhe Venecian - do të bashkojnë forcat për një ngjarje në internet.
 
Ne jemi Një: Një Festival i Filmit Global, do të pritet nga YouTube nga 29 maj.
 
Ajo vjen pasi koronavirusi shkaktoi përçarje në shumë ngjarje ndërkombëtare, pasi industria e filmit ndalet.
 
Alternativa digjitale 10-ditore do të ndihmojë në mbledhjen e fondeve për Fondin e Reagimit të Solidaritetit të Covid-19 të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (WHO) dhe më gjerë.
 

Komentet

Marketing

Tjera në Film

Marketing