Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Nga bota e The Boys, Gen V i Prime Video del sot

Film  |  29.09.2023 Ora 9:03   

Nga bota e The Boys, seriali i ri i errët i shijshëm i Prime Video që do të ndjekë gjeneratën e ardhshme të superheronjve del sot.
 
Gen V duhet të jetë një nga shfaqjet më të shumëpritura të vitit, duke shërbyer si spin-off i shfaqjes satirike të superheronjve të zhvilluar nga Eric Kripke.
 
I vendosur në të njëjtën botë djallëzore, Gjenerali V do të ndjekë të rinjtë e të rinjve teksa ndjekin Universitetin Godolkin, kolegji prestigjioz vetëm për superhero, ku studentët stërviten për të qenë brezi i ardhshëm i heronjve ose influencuesve të superheronjve, duke nënshkruar disa marrëveshje fitimprurëse.
 
Sidoqoftë, këtyre të rinjve do t'u ndërpritet puna, pasi marrja e notave të mira është shqetësimi më i vogël i tyre.
 
Universiteti do t'i vendosë studentët e tyre nëpër një sërë testesh që do t'i shtyjnë ata në prag mendërisht dhe fizikisht në mundësinë e tyre për t'u bashkuar me shtatë famëkeqit.
 
Por ndërsa këta të rinj zbulojnë se diçka më e keqe po ndodh pas perdes, ata do të duhet të vendosin nëse do të jenë heroi apo zuzari i historisë së tyre.
 
 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Film

Marketing