Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Wendy Williams diagnostifikohet me dy sëmundje të pashërueshme

Të Tjera  |  23.02.2024 Ora 14:05   
Sipas Page Six, ish-prezantuesja e ‘Wendy Williams Show’ iu nënshtrua një sërë testesh për të diagnostikuar gjendjen e saj pasi kuptoi se kujtesa e saj nuk ishte më aq e mprehtë dhe ajo kishte filluar të “humbte fjalët”.
 
Mjekët arritën në përfundimin se këto simptoma janë për shkak të sëmundjeve neurodegjenerative.
 
Demenca frontotemporale (FTD) është një çrregullim që ndodh kur qelizat nervore në lobet ballore dhe të përkohshme të trurit humbasin, sipas Johns Hopkins Medicine. Gjendja mund të ndikojë në sjelljen, personalitetin, gjuhën dhe lëvizjen.
 
Në një deklaratë për shtyp të lëshuar për mediat, thuhet: “Siç e dinë fansat e saj, ajo ka qenë më parë e hapur për publikun në lidhje me betejat e saj me sëmundjen e Graves dhe limfedemën, si dhe sfida të tjera të rëndësishme që lidhen me shëndetin.
 
“Marrja e një diagnoze e ka lejuar Wendy të marrë kujdesin mjekësor që i nevojitet. Vendimi për të ndarë këtë lajm ishte i vështirë dhe u mor pas shqyrtimit të kujdesshëm, jo ??vetëm për të nxitur mirëkuptimin dhe dhembshurinë për Wendy, por për të rritur ndërgjegjësimin e publikut për afazinë dhe demencën frontotemporale dhe për të mbështetur mijëra të tjerë që përballen me situata të ngjashme”, thuhet në deklaratë.
 
Njoftimi për shtyp i siguroi fansat se ylli është “ende në gjendje të bëjë shumë gjëra për veten” dhe ka ruajtur “humorin e saj”.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing