Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Nuk ka rrezik të shtuar të infeksionit me Covid -19 në kinema, sipas Institutit Pasteur në Francë

Covid-19  |  27.11.2021 Ora 18:28   

Në studimin epidemiologjik COMCOR të publikuar së fundmi në The Lancet Regional Health Europe, Institut Pasteur konfirmon se vendet e mbyllura ku mbajtja e maskës është e detyrueshme nuk janë vende me rrezik të lartë.

 Në përmbledhje, studimi i Institut Pasteur i kryer midis 23 majit dhe 13 gushtit 2021, tregon se disa vende mund të jenë përgjegjëse për rritjen e rrezikut të transmetimit, si p.sh. lokalet e brendshme, festat private, prania e fëmijëve nëpër mjetet e transportit.  Nga ana tjetër, nuk është raportuar rrezik i tepërt për vendet kulturore.

 Në një deklaratë për shtyp nga ky institut thuhet: 

 “Ky komponent, ashtu si të mëparshmit, vërteton se nuk ka rrezik shtesë që bashkëqytetarët tanë të shkojnë në kinema.  Ky rezultat është përsëri veçanërisht i jashtëzakonshëm sepse studimi mbulon veçanërisht periudhën e La Fête du Cinéma, e cila pa një numër të madh spektatorësh të ardhur në teatro.

 FNCF është e kënaqur që përpjekjet e vazhdueshme të kinemave dje teatrove si dhe punonjësve të tyre që nga rihapja po japin frytet e tyre: respektimi i masave, veçanërisht kontrolli i rreptë i Health Pass, mbajtja e maskës gjithashtu mbetet e detyrueshme.

 

Sot si dje, kinematë zbatojnë me rigorozitet rregullat shëndetësore të nxjerra nga Qeveria dhe ftojnë bashkëqytetarët tanë të vijnë në masë në kinema për të parë filmat e shumtë që kanë në dispozicion.  Një gamë shumë e gjerë filmash për të gjithë audiencën po shfaqen në kinema ose do të shfaqen në javët në vijim për kënaqësinë e të gjithë spektatorëve!

 Ejani në Kinema!  - thuhet në fund të njoftimit.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Covid-19

Marketing